Do ulic New Yorku s podzimní Coach kampaní

Do ulic New Yorku s podzimní Coach kampaní

Jak podle značky Coach vypadají podzimní newyorské ulice? Jsou plné vintage, boho a rockově laděných outfitů.

Značka Coach představila nejnovější celosvětovou kampaň na podzim/zimu 2018-2019, která nás přenáší do ulic mlhavého New Yorku. Odrolené cihlové zdi v zapadlých uličkách jsou zdobeny kresbami i malbami zobrazující pouště středozápadní Ameriky a prérijní pole - tyto vyobrazení v sobě zároveň skrývají odstíny a tóny, které se nacházejí v samotné kolekci. Modelky a modelové pózují kolem zelených vintage aut a vytváří tak gang, do kterého byste chtěli patřit i vy!

Outfity jsou velmi eklektické, spojují v sobě něco rockového i bohémského - vrstvení květovaných šatů s koženou motorkářskou bundou s třásněmi. Kolekce je plná vintage potisků, overized chlupatých bund a především pak kůže - ať už na malých detailech, tak na celých kouscích. Jako vždy, tak i tentokrát je kladen velký důraz na doplňky - tuto sezónu jsou to zcela neobvykle i cross body tašky a batohy. Pestrost oblečení podtrhly i samotné fotografie, o které se postaral Steven Meisel. Stejně jako oblečení i fotografie jsou poskládány a navrstveny.

Coach jako hrdá newyorská značka promítá multikulturnost města i do výběru ambasadorů; mezi ně letos patří i japonská herečka Kiko Mizuhara a čínská herečka Guan Xiaotong. Ty dále doplnili Ali Latif, Blesnya Minher, Joaquim Arnell, Lily Nova, Nina Gulien, Remington Williams a William Grant. Toto celé si pochvaluje zejména kreativní ředitel značky Steart Vevers: "Líbí se mi, jak jsme tuto sezónu Coach gang posunuli o trochu dál -  je více rozmanitý a jedinečný. Přesně takhle vidím lidi tady v New Yorku, kteří milují módu".

popsugar.co.uk, fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram