Doba společenských večerů je tu, modely tanečních a maturitních šatů pro nadcházející sezónu

Doba společenských večerů je tu, modely tanečních a maturitních šatů pro nadcházející sezónu

Nastal čas, kdy jsme ze slov “To je ale horko”, přešli ke stěžování si na chladnější počasí. Ale samozřejmě, že i v tomto období nás čeká určité zpestření si brzkých večerů, a to především v podobě večerních společenských akcí, které má ráda nejedna žena. 

Kadeřavé nalakované vlasy, výraznější make-up, vůně parfému, klapající lodičky… ale nejdůležitější jsou šaty. Jaké si obléct v taneční a maturitní sezóně, která na nás letos čeká? Máme pro vás pár tipů na modely, které lichotí postavám a splňují nároky právě přicházejících trendů.

Taneční

Každá žena chce vypadat sebevědomě a krásně, když se obleče do společenských šatů a vyráží na slavnostní večírky. Pro každou dívku chodící na střední jsou taneční večery jedny z prvních možností, kdy zazáří právě ona. Proto antické šaty ála bohyně nebo tmavě modré krajkované šaty s detaily mohou být pro formální večery skvělou a trefnou volbou.

 

Maturitní plesy

Maturitní večery jsou vyvrcholením nejen pro studentku, ale i pro podporující rodinu, která na královnu večera může být pyšná. I pro tyto večery máme tipy, které mohou inspirovat reprezentativní maminku, tetičku a především maturantku.

Flitra sem, flitra tam... Kdy jindy zazáříte, než když na sobě máte jen samé flitry. Pro zajištění nepřehlédnutelnosti jsou blyštící se dlouhé šaty těmi pravými. Stříbrná a zlatá barva je známou klasikou. Novinkou však jsou ombré šaty, které jsou naprostým hitem posledních sezón. S výrazným dekoltem nebo bez něj, budete zaručeně hvězdou večera!

satynajednicku.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram