Dokonale sofistikovaná jarní kolekce Ewa Herzog 2017

Dokonale sofistikovaná jarní kolekce Ewa Herzog 2017

V záplavě milovaného minimalismu znamená návrhářka tvořící ženskou a komplikovanější módu pořádné vzrušení. Ewa Herzog se ve své jarní kolekci 2017 zařadila mezi špičkové návrháře své doby!

Černé krajky, průsvitné topy, barva slonové kosti, bílá, bledě modrá a nablýskané podpatky. V takovém duchu vykročily usměvavé modelky na módní molo během předvádění jarní kolekce Ewy Herzog na berlínském fashion weeku. Vlasy měly ležérně zapletené v copanech a rty zvýrazněné červenou rtěnkou. Barvy vrátily modelkám do obličeje výraz, a tak jsme se nemuseli trápit pohledem na strhané tváře bez makeupu. Německá návrhářka nám načesáním vlasů a líčením svých modelek dává najevo, že představit nádhernou kolekci jde i v dnešní době s upravenými modelkami, a že když nalíčíte modelce oči i rty, neznamená to, že jdete s proudem a nemůžete se nijak odlišit, jako se to poslední roky zdálo být. 

Móda samotná by se dala zařadit ke jménům, jako je Oscar de la Renta, Elie Saab nebo Jenny Packham. Důležitou pozici totiž zastávaly krajky. Velmi často měly šaty průsvitný vršek tvořený právě krajkami, k vidění byly samozřejmě také více zahalující modely, ale bylo jich v kolekci poskromnu. Zaujal nás model bílého crop topu s minikraťáskami a bledě modrým kabátkem. Přesně odkazoval na moderní sofistikovanost, kterou je na rozdíl od krajkovaných šatů možné obléknout i do práce a do města.

elfashion.de ; duccnguyen.co 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram