Dolce & Gabbana Mosaic Collection F/W 2014

Dolce & Gabbana Mosaic Collection F/W 2014

Dolce & Gabbana si pro letošní sezónu Podzim/Zima 2014 připravil úchvatnou kolekci masivních zlatých šperků s výstižným názvem Mosaic Collection.

Dolce & Gabbana v kolekci Podzim/Zima vsadil na gotické statement šperky a oversize kameny. V souladu s DNA Dolce & Gabbana byla kolekce inspirována vírou, kříži a růženci. Vyzdvihuje klášterní barvy jako je zlatá, červená, modrá, zelená, jednoduše všechny barvy, které odráží svůj lesk v mozaice klášterních okenic.

 

Kolekce působí velice vznešeně až královsky. Není pochyb o tom, že perfektně koresponduje s kolekcí oblečení. Ta byla inspirována magií pohádkových sicilských lesů, ukrývajících rytířské příběhy. Proto kolekce obsahuje právě zlaté korunky, čelenky, prsteny a náhrdelníky zdobené nádhernými dary přírody - polodrahokamy.

Součástí kolekce je i zlatý bohatě zdobený korzet, který byl doplňkem jednoho z modelů představených na módních show.

Šperky jsou detailně propracované. Všimněte si nádherných a dokonalých květinových motivů, ornamentálně spletených stonků a listoví.

Do této nádherné tradiční řemeslné práce byly ručně vkládány a usazovány polodrahokamy opravdu velkých rozměrů. Mezi nimi najdeme například citrín, granát, aquamarín, smaragd, onyx ale i perly.

Kolekce má skutečně své kouzlo ukryté v něžnosti a zpracování motivů pojících se s přírodou, láskou a vírou.

Zdroj: swide.com, dolcegabbana.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram