Domovy celebrit: Meg Ryan a její newyorský loft

Domovy celebrit: Meg Ryan a její newyorský loft

Zajímalo vás někdy, jak bydlí bohatí a slavní? Pak jste na správném místě! Vydejte se s námi na prohlídku jejich domovů a zjistěte, která celebrita má vkus, a která naopak nemá. Čekají vás okouzlující, extravagantní, oslnivé, ale i klasicky řešené prostory. 

Jako první jsme si pro vás připravili newyorský loft Meg Ryan (55), která aktuálně svůj domov nabízí k prodeji. Nezapomenutelná partnerka Tom Hankse ze starých romantických filmů se evidentně velmi ráda stěhuje. Nyní totiž prodává svůj v pořadí devátý a zatím poslední domov, který se nachází v New Yorku, přesněji řečeno v luxusní časti SoHo. Jedná se o překrásný a moderně zařízený loft, který zdobí velká tabule s nápisem “NA PRODEJ!“

 

Tento dramaticky, přesto sofistikovaně řešený loft, Meg koupila v roce 2014 od herce Hanka Azaria za 8 miliónů dolarů. Nynější cena prodeje se vyšplhala na 10,9 miliónu dolarů, což herečce přinese skoro 3 milióny dolarů profit. 

Není tajemstvím, že herečka již několik let úzce spolupracuje s architektem Joelem Barkleym a designerkou Monique Gibson, proto i nyní využila jejich talentu a najala je pro rekonstrukci tohoto 4100 m² velkého prostoru, který zahrnuje 13 obrovských oken a několik původních architektonických sloupů.

Loft tvoří 3 ložnice, 3 koupelny a 6 velkých pokojů. Bývalý domov blonďaté krásky je provedený spíše do jednobarevného stylu. V mnoha místnostech najdete matnou černou, která poskytuje krásný kontrast s bíle řešeným prostorem, ten navíc zdobí prvky skandinávských motivů. Dominantním znakem hlavní koupelny jsou vzorované dlaždičky opět v černé a bílé barvě. Dřevěné kusy nábytku dodávají koupelně šmrnc a teplo.

Nejen loft, ale i celá budova uchovávají historické neboli původní prvky, které přibližně sahají až do roku 1888. Pastvou pro oči jsou rozhodně francouzská okna a dveře, které dosahují od podlahy až ke stropu. Zmíněná podlaha je řešena ebenovým dřevem. Další ozdobou podkroví je prostorný obývací pokoj a také dostatek cihlových zdí, které loftu rozhodně lichotí. 

Tak co říkáte? Líbí se vám podkrovní byt Meg Ryan? 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Pinterest / architecturaldigest

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram