Dopřejte si jedinečný smyslový zážitek s novou řadou péče o pokožku Dove Purely Pampering Pistácie a magnólie

Dopřejte si jedinečný smyslový zážitek s novou řadou péče o pokožku Dove Purely Pampering Pistácie a magnólie

Dove Purely Pampering představuje novou luxusní vůni pistácie a květů magnólie, která omámí vaše smysly a z každodenní tělové péče učiní jedinečný zážitek

Nechte se hýčkat a dopřejte si uklidňující zážitek s novým sprchovým gelem Dove Purely Pampering Pistácie a magnólie. A po koupeli se můžete zahalit do stejně luxusní vůně tělového mléka.

Řada sprchových gelů Dove Purely Pampering se pyšní unikátní směsicí látek pro péči o pokožku DeepCare Complex. Jedná se o vyživující a hydratační látky vyživující pokožku do hloubky. Aby byla pokožka silná, přirozeně obnovovala svoji ochrannou vlhkost a díky tomu zůstala krásná a jemná, potřebuje  správnou výživu a hydrataci, kterou v sobě skrývá právě Dove.

Vyživující sprchový gel Dove Purely Pampering Pistácie a magnólie 250 ml
Užijte si koupel či sprchování, které vyživuje a hýčká. Tento sprchový gel s technologií NutriumMoisture™ vytváří jemnou krémovou pěnu, díky které budete mít pocit hebké a vyživené pokožky. Vůně pistácie a květů magnólie uklidní vaše smysly a příjemně vás zrelaxuje.

Tělové mléko Dove Purely Pampering Pistácie a magnólie 250 a 400 ml
Vyživuje pokožku do hloubky díky bohaté směsi vyživujícího krému obohaceného o výtažky z pistácie. Svěží a plná vůně magnólie ve vás zanechá pocit osvěžení. Nechte se rozmazlovat!

Zdroj: emcgroup.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram