Doutzen a Karlie opouštějí Victoria's Secret

Doutzen a Karlie opouštějí Victoria's Secret

Modelky Doutzen Kroes a Karlie Kloss končí u společnosti Victoria's Secret. Jaké jsou důvody jejich odchodu - ty oficiální i ty neoficiální?

O konci Doutzen Kroes se spekulovalo již několik měsíců, odchod Karlie Kloss byl větším překvapením. Victoria's Secret uvádí v prohlášeních vlastní důvody, mimo ně se ovšem mluví o tom, že modelky jsou u této společnosti nedostatečně finančně ohodnocené.

Jako první svůj odchod oznámila Karlie Kloss. Důvody, které ji k odchodu z Victoria's Secret vedly, jsou čistě pracovní. Minulý rok se totiž Karlie stala tváří parfému od Chanelu Coco Noir. Navíc byla jmenována i ambasadorkou společnosti L'Oréal Paris. Karlie se značkou spodního prádla spolupracovala tři roky. Na přehlídkovém mole každoročních přehlídek této značky se zapsala svými krátkými vlasy, které jí Victoria's Secret přestalo uměle prodlužovat.

Doutzen Kroes se ale s vedením společnosti Victoria's Secret dohodla o mnoho dříve a v tichosti. Jen svět se do dozvěděl až dnes, kdy informaci na svém Instagramu potvrdil Ed Razek. I Doutzen společnost opouští z důvodů pracovních. Údajně se má jednat o velkou příležitost, jež se jí naskytla v Evropě a bránila by jí vykonávat všechny povinnosti spojené s pozicí andílka u Victoria's Secret. Doutzen byla u Victoria's Secret od roku 2004, v roce 2008 se posunula do role jednoho z andílků. Doutzen má v současné době smlouvy s L'Oréal Paris, Calvin Klein, Tiffany & Co. či Dolce & Gabbana.

Foto: zimbio.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram