Dsquared2 - S/S 2015 ve znamení neonových odstínů a bláznivých vzorů

Dsquared2 - S/S 2015 ve znamení neonových odstínů a bláznivých vzorů

Značka Dsquared2 je ztělesněním pravé Itálie. Kolekce pro jaro/léto 2015 je zaplněná neonovými odstíny modré, zelené, oranžové i růžové, divokými vzory a extravagantním kombinováním. 

Barvy k této značce jednoduše patří. Pro jaro a léto představili návrháři kolekci v neonových odstínech. Žlutá se objevila i na kalhotech, růžová a tyrkysová pak především na kožených bundičkách. Návrháři se nebáli ani kombinování jednotlivých neonek dohromady a tak z toho vznikají looky zeleno-růžové nebo zeleno-růžovo-oranžové. 

 

Stejně tak jako barvy, i střihy jsou velmi různorodé. Některá trika a košile obepínají tělo, jiná jsou střižená volně. Objevují se kožené bundy, kabáty a saka a většinou v širokých střizích. Použité materiály jsou pak potištěné velkým písmem nebo se setkáváme s "napodobeninou" vojenských vzorů v kombinaci barev, které bychom k sobě normálně nepřiřadili. 

 

Modelům, směřovaným více k běžnému nošení, se neonové barvy vyhybají. Převažuje tak černá společně se šedou a béžovou. Outfity jsou tvořené ze širokých, bíle popsaných džínů, z triček s nelíbivými obrázky, doplněné o bílé tenisky či černé polobotky na platformě. Ani tady se tedy nezapře rukopis italské dvojice návrhářů ve formě širokých střihů a bláznivých kombinací.

 

Modely jsou doplněné koženými sandálami na nízké platformě s barevnou vnitřní částí. U střídmějších outfitů potom pánové nosí hit letošního léta - espadrilky v neonově růžové, ale také v elegantní černé. Zároveň do kolekce patří i kožené kabely, taktéž v zářivých neonkách. Jedná se o tzv. "víkendové" tašky, pro muže tedy naprosto ideální.

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram