DSQUARED2 WANT PINK GINGER - TO CHCEŠ!

DSQUARED2 WANT PINK GINGER - TO CHCEŠ!

Je silná a křehká, dovede okouzlit a přitom být překrásně nesmělá. Má ráda sexy styl, ale nezavrhuje ani sportovní módu. Dívka DSQUARED2 je moderní stejně jako její nová vůně.

V loňském roce uvedla značka Dsquared2 dámskou vůni WANT inspirovanou mnohovrstevnatou osobností moderní dívky či ženy třetího tisíciletí. Nyní se začíná psát nová kapitola krásně voňavého příběhu, které dominuje WANT PINK GINGER - hrdinka plná kontrastů, pikantní i temperamentní zároveň.

Ústředním mottem kompozice je pikantní a temperamentní ženství, které své nositelce přináší nejen zábavu.

WANT PINK GINGER je orientálně-květinovou vůní s neopakovatelnou svěžestí. Vše se točí kolem růžového zázvoru, delikátní a přitom nesmírně pikantní ingredience známé z japonské kuchyně. Tenký plátek růžového zázvoru dovede v ústech vykouzlit absolutně euforickou chuť, jakou nelze s ničím srovnávat. Je prostě „božská“.

 

Úvod patří exotickému mangostanu doplněnému růžovým pepřem a několika kapkami citrónu a mandarinky. Srdce náleží něžně hedvábným tónům damašské růže a heliotropu doplněných neroli. Základ se pak nese ve znamení exotiky kombinující madagaskarskou vanilku s fialkou a ambrovým dřevem, což dokresluje celkový pozoruhodný akord vlastní vůně WANT PINK GINGER.

Coby tvář nové vůně se vrací modelka Rianne Ten Haken, která reprezentuje moderní dívku, pro níž je linie WANT jako stvořená.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram