Duhový Amsterdam

Duhový Amsterdam

Mě si dokonce získal natolik, že hledám volné místo v diáři a chci zpět.

Mě si dokonce získal natolik, že hledám volné místo v diáři a chci zpět. To mám bohužel skoro všude, kde jsem doteď byla, takže mám do důchodu vystaráno:)

 

Město plné úzkých domečků, bytů na vodě, cyklistů na roztomilých kolech s košíky, parků, výborného jídla té nejlepší kvality a duhových koláčků. Ano, ano, čtete správně, duhových muffinů s tajemnou přísadou (no, možná ne tak tajnou), po kterých budete cestovat po jiných galaxiích. Má rada! Nejezte to!!! Celý večer jsem si v restauraci myslela, že sedím místo se svými kamarády, na čaji u Kloboučníka v Říši divů a večeřím společně s bílým králíkem a jinými roztodivnými bytostmi. Zvláštní zkušenost, kterou si na své TO DO listině mohu odškrtnout.

Avšak místní pivnice s výběrem až 300 piv, stojí rozhodně za to! A dámy mi jistě dovolí, ale RED LINE District prostě za vidění stojí. I když jsem skřípla zuby.

Nu, shrnu tento povedený výlet takto. Další evropské město se mi zapsalo hluboce do vzpomínek, které jsou jen ryze kladné. Protože jakmile svítí sluníčko a vy se proháníte na kole, dáte si úžasnou zmrzlinu či kornout obřích hranolek někde na lavičce, nepotřebujete ani rainbow cake, aby vám bylo krásně.

Tečka.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram