Éclat de Fleurs svěží novinka od LANVIN

Éclat de Fleurs svěží novinka od LANVIN

V létě 2015 přichází osvěžující závan Éclat de Fleurs, jenž budí stejnou euforii jako procházka po sluncem zalité louce plné květin. 

V roce 2002 byl uveden na trh jeden z historicky nejúspěšnějších parfémů Éclat d'Arpège inspirován čistou mateřskou láskou madam Jeanne Lanvin k své milované dceři Marguerite.

Ze stejně sugestivních pocitů se ale v roce 2015 zrodila i zcela nová vůně Éclat de Fleurs s novým designem inspirovaným čirou ženskostí. Její vonná kompozice dovede vzbudit stejnou euforii jako procházka po sluncem zalité louce plné květin. Nová Éclat de Fleurs v sobě snoubí něhu květin s pikantními ovocnými tóny do zářivé kompozice navozující atmosféru slunného odpoledne, kdy je vaší jedinou starostí pořádně si jej užít.

Pestrá kaskáda barev se stala hlavním poznávacím znamením nové kompozice. Šťavnatá hruška v úvodu navozuje pocit zářivé svěžesti plné slunce. Po vzdušném úvodu přichází na řadu květinové srdce postupně uvolňující své jednotlivé akcenty. Otevírá se třpytivou vůní frézie, pak se rozvíjí do ženské smyslnosti prostřednictvím růže a jasmínu sambac. Se základem nastupuje smyslně sladké bílé pižmo a jemně krémové santálové dřevo podtrhující svůdnost celé vůně.

 

Zdroj: FAnn

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram