ELEGANCE 2018 - NÁVRAT DO PRVNÍ REPUBLIKY

ELEGANCE 2018 - NÁVRAT DO PRVNÍ REPUBLIKY

Ve dnech 12. – 15. dubna se na výstavišti v Lysé nad Labem uskuteční již 23. ročník výstavy Elegance. Výstava nabídne návštěvníkům moderní trendy v oblékání.

Výstava Elegance se po třiadvacáté zahalí do tajů módy, koženého zboží, obuvi, bižuterie, kosmetiky a módních doplňků a představí se zde výrobci, dovozci i prodejci z oboru konfekce, textilu, spodního prádla, kožené konfekce i kožené galanterie. Jako každým rokem se tu sejde přes 100 vystavovatelů. Většina z nich jsou české firmy, což návštěvnice velmi oceňují, zvláště proto, že jejich ceny jsou velmi přátelské. Vedle textilu a prádla zde návštěvnice najdou stánky s bižuterií a kosmetikou. Zpestřením bude doprovodný program s módními přehlídkami.

Sedmnácté pokračování bude mít v rámci Elegance také úspěšná soutěž mladých módních tvůrců AVANTGARDA 2018.

Ve čtvrtek 12. dubna se utkají studenti v soutěži oděvních oborů, a to v tvorbě z tradičních a netradičních materiálů, dále ještě na téma „První republika“, stejný den změří své dovednosti i studenti – šperkaři. Soutěží bude provázet moderátor TV Nova Petr Říbal.

V pátek 13. dubna se bude soutěžit v oboru kadeřnickém a vizážistickém. Soutěží bude provázet sportovní moderátor TV NOVA Martin Čermák.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram