Elegance a sofistikovanost v podání Armani Privé

Elegance a sofistikovanost v podání Armani Privé

Nejnovější couture kolekce Armani Privé je plná lesklých materiálů, třpytivých detailů a večerních rób.

Vedle řady dalších, už i couture kolekce Armani Privé odtajnila svoji podobu. Je velmi ženská, svůdná a naprosto odráží eleganci, na kterou jsem u této značky zvyklí. Na co jsme však zvyklí nebyli, je fakt, že značka po několika letech změnila výběr lokality: přehlídka se tak nekonala v prostředí Palais de Chaillot, Armani pro svou prezentaci zvolil prostory francouzského velvyslanectví v Itálii.

Černá elegance

Celé přehlídce dominovaly především dvě barvy: champagne a černá. Celočerné modely jsou naprostou klasikou a ztělesněním elegance, a tak není divu, že měly v kolekci Armani Privé početné zastoupení. Líbí se nám pestrost zvolených materiálů - od majestátného sametu, přes satén, šifon až po třpytivou organzu. Kolekce je tak velmi rozmanitá a dohromady působí velmi vyváženě. 

Saka a kalhoty

Co může být více smyslného, než typicky pánské prvky s ženskými rysy? Hojné zastoupení mají elegantně střižené, vzdušné kalhoty ze saténu, které jsou zkombinované se saky a kabátky různých střihů. Na sofistikovanosti přidává i samotný styling, saka jsou oblečeny na holé tělo a tvoří tak velmi výrazný "V" výstřih.

Růžová a tyrkysová

V žádné kolekci by neměla chybět pasáž, která je trochu výraznější než ty ostatní. Zde byla vyjádřena velmi kontrastními barvami - růžovou a tyrkysovou. Tyto odstíny se nacházely jak na celých plochách, tak na těch nejmenších detailech, některé modely byly doplněny barevným kloboukem z organzy. Ačkoliv by se výběr barev mohl zdát poněkud agresivní, vše bylo vyváženo velmi jednoduchými a čistými střihy.

Zapínání kolem krku

U Armani Privé couture kolekce nás baví, že i když se díváte na ty nejdrobnější detaily, všechny jsou propracované tak, aby k sobě vše perfektně pasovalo. Jasným důkazem je například i způsob zapínání u některých šatů. Večerní šaty jsou vázány kolem krku - některé však jen černými tenkými šňůrkami, u jiných pak slouží jako ozdobný prvek. Použito je tak hodně flitrů a kamínků, zapínání tak představuje jakýsi náhrdelník.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram