Elegantní dámské kabelky seženete na Oáza kabelek

Elegantní dámské kabelky seženete na Oáza kabelek

Kvalitních dámských kabelek snad každá žena nikdy nemůže mít ve skříni dostatek. Proto se s klidem zatoulejte na Oázu kabelek a vyberte si novou. Nikomu to neřekneme...

Nejprodávanějšími kabelkami na e-shopu Oáza kabelek jsou kabelky z Anglie značky L&S Fashion a New Berry a z toho většina z nich spadá do kategorie cross body. Přesto, že právě malé kabelky v posledních letech získávají čím dál tím větší popularitu, tak bychom neměli opomíjet klasickou velikost dámské kabelky, do níž se vejde i formát A4. Tyto modely ženy často upřednostňují pro jejich praktičnost na každodenní používání a také elegantní vzhled. Větší kabelky jsou populární ku příkladu od značky David Jones, které se vyznačují minimalistickým střihem a skvělou funkčností.

  
Bežová kabelka David Jones 1 199 Kč ; Černá kabelka Grosso 1 129 Kč ; Metalická kabelka David Jones 799 Kč

Oáza kabelek mimo to nabízí také velmi populární a žádanou značku Dara bags, u které najdete zejména cross body modely a peněženky. Spíše než na eleganci se značka soustředí na hru s barvami a vzory. Na přání zákaznic zařadil do svého sortimentu e-shop také velmi kvalitní kabelky slovenské značky Grosso. Aktuálně Oáza kabelek nabízí osm značek a stovky modelů. Během letošního jara se určitě bude hodit kabelka ve světlých tónech jako je béžová, zlatá nebo stříbrná. Pokud jste spíše sportovní typ, podívejte se po barevných cross body modelech, které skvěle doplní vaše outfity. 

  
Zlatá kabelka Grosso 1 099 Kč ; Cross body Dara bags 1 599 Kč ; Shopper Grosso 1 129 Kč

Na více kabelek se podívejte na Oáza kabelek.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram