Elegantní i sexy spodní prádlo z H&M F/W 2014/15

Elegantní i sexy spodní prádlo z H&M F/W 2014/15

Blíží se Vánoce a to je pro mnoho žen čas, kdy chtějí udělat radost i sobě. Zkuste to nákupem spodního prádla z aktuální kolekce H&M! 

H&M ve své podzimní nabídce spodního prádla má spousta kousků, takže věřím, že každá žena si nalezne to své.

Nejatraktivnějším prádlem jsou balconette podprsenky, které v H&M nabízejí se šiřším zapínáním. Taková podprsenka je tedy něco mezi tou klasickou a korzetem. Je pohodlná, samozřejmě díky většímu množství materiálu skvěle drží a navíc je prostě sexy. Najdete ji ve spoustě podob. Ať už se stříbrnými flitry, jemnými kytičkami, krajkou nebo třeba ve smyslné rudé barvě

 

Na své si v kolekci jistě přijdou romantičky. Podprsenky s množstvím krajek, ozdobných detailů a především v odstínech jako je tělová nebo smetanová s černou krajkou. Další barevné provedení je spíše pro ženy sebevědomé, které se cítí dobře třeba v červené. 

 

Když veškerou pozornost dostane krajka, vznikne opravdu zajímavá podívaná. Tyto bodíčka, pásy nebo i samotné prádlo samo o sobě dokáže skvěle podtrhnout ženskou postavu a zvednout vaše sebevědomí. V aktuální kolekci H&M najdete i slušivé korzety. A pokud je to na vás už trochu příliš, zkuste pro začátek alespoň zajímavě střiženou podprsenku!  

Pod obepnutá trička, bavlněné šaty do práce nebo prostě na víkendové nošení jsou upřednostňovány basic podprsenky i jednoduché kalhotky. I těch H&M nabízí velkou škálu. Vyberte si mezi push-up a T-shirt podprsenkami, které pod oblečením nebudou prosvítat. A prohlédněte si i více packy bavlněných kalhotek či tang.  

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram