Elegantní, vášnivý a tajemný EMBLEM INTENSE od Montblanc

Elegantní, vášnivý a tajemný EMBLEM INTENSE od Montblanc

Muž EMBLEM je veskrze sebejistý, elegantní a má smysl pro řád. Nyní je ale na řadě jeho přesvědčivá a mocná mužnost.

Ve své více než 100leté historii sází společnost Montblanc na tradici, nestárnoucí hodnoty a mistrovské řemeslné zpracování. Je to také nekompromisní design, styl a 100% kvalita, která vždy stála u zrodu ikonických kolekcí, tak jako u symbolické linie vůní Montblanc EMBLEM.

Nyní je zde ale zcela nový hráč. Elegantní, vášnivý a tajemný EMBLEM INTENSE, který v sobě snoubí vše, co je pro slavnou značku tolik typické a svou předchůdkyni EMBLEM povyšuje do nové dimenze.

Do světa EMBLEM INTENSE nás uvede první akord, jenž vzniká spojením muškátového oříšku, skořice a do hebkého semiše zahaleny ušlechtilé dřeviny s pomarosou. Osvěžující jablko spolu s letmým náznakem květů doplněným kořenitou nótou nastoluje příjemně povzbudivý dotek kombinující oheň i led. Vibrující tóny s sebou přináší jiskřivý mix grapefruitu s kardamomem, čistý a ostrý jako cepín, který pomáhá neohroženému horolezci dobýt každý vrchol hory. Lístky fialky, pačuli a fazole tonka odpovídají složení původní vůně, ale pozoruhodně souzní i s novou kompozicí, kde zdůrazňují její smyslný podpis a vdechují jí hřejivou intenzitu.

Muž EMBLEM je veskrze sebejistý, elegantní a má smysl pro řád. Nyní je ale na řadě jeho přesvědčivá a mocná mužnost společně se zálibou pro moderní a minimalistický design.

 

Zdroj: Fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram