Emilio Pucci Resort 2015 - gotické vzory i moderní linie

Emilio Pucci Resort 2015 - gotické vzory i moderní linie

Resort 2015 je kolekcí, kde se designér italské značky opravdu vyřádil. Kolekce v odstínech hlubokého moře i mělkých zálivů, jahodových milkshaků a slunečních paprsků, spojená s nádechem gotických motivů a zároveň futuristických linií. 

Značka Emilio Pucci pod názvem Resort 2015 představuje více než zajímavou kolekci. Starorůžovou barvu doplňuje gotickými vzory v hnědé barvě. Zároveň ale hnědá doprovází celou kolekci, jako neutrální barva. Uvidíme ji totiž i ve spojení s tyrkysovou, která taktéž tvoří podstatnou část kolekce.

    

Polovina kolekce se spíše pohybuje v moderních vzorech, liniích a střizích. Jedná se o straight volné kalhoty, ale především všechny šaty ve střizích do písmene H. Ženskost si modely zachovávají díky odhaleným nohám a vysokým podpatkům. Horizontální proužky vypadají velice nekonvenčně, kombinované s gotickými vzory, vertikální zase zařídí prodloužení a optické zeštíhlení postavy

 

Zajímavě působí i kombinace odstínů tyrkysové společně s tmavě modrou a bohémskými vzory. V kolekci byl také představen námořnicky modrý kabát do poloviny stehen. Objevují se crop topy, legíny, prodloužené kožené sako i kožená sukně. Všechny tyto kousky se dají vzájemně skvěle kombinovat.

 

Jednoduché a přesné linie aplikoval návrhář na blankytném ponču, či overalu. Klasický H-střih pak zase vidíme na háčkovaných šatech, které jistě potěší romantické duše. Ve žlutých šatech zase, jakoby "vystříhal" krajku. 

 

To, co značku Emilio Pucci proslavuje, jsou večerní šaty. Přestože hlavní designér zaměřil tuto kolekci na "denní nošení", večerní šaty nesměly chybět. Byly jednoduché a bílé, jen místami natónované do světlé modré, žluté a růžové. Sahaly až k zemi a umocňovaly ladnost ženských křivek. 

 

Dále se v kolekci Resort 2015 objevují odstíny modré, kombinace černo-bílé i zajímavé detaily.

Jak se kolekce Resort 2015 líbí vám?

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram