Emma Stone a Alicia Vikander jako hvězdy nové kampaně Louis Vuitton

Emma Stone a Alicia Vikander jako hvězdy nové kampaně Louis Vuitton

Jedny z nejkrásnějších kabelek světa jsou zároveň velmi populárními. Nejnovější trendy v kabelkách představují tři krásné herečky.

Emma Stone vedle své švédské kolegyně Alicie Vikander a francouzské herečky Ley Seydoux působí jako trio hodné být v popředí významného módního domu, kterým Louis Vuitton rozhodně je. Kampaň přináší několik snímků se svůdnými herečkami. Fotograf Craig McDean zvolil světlé pozadí, na kterém vše řádně vynikne. Marie-Amelie Sauvé stylizovala herečky do jednoduchých, téměř monochromatických outfitů, aby v kontrastu perfektně vynikly kabelky. Mezi nimi můžete vidět modely Capucines, Twist a Dauphine.

Trio hereček se rovněž objeví v krátkých digitálních filmech, které budou brzy zveřejněny, aby celou kampaň podpořily. Emma Stone je od prvopočátku spolupráce s touto značkou spojována s kabelkou Capucines. Alicia Vikander se objevila v roce 2016 v kampani s kabelkou Twist a Lea Seydoux je nejnovější velvyslankyní značky, která byla společně s kabelkou Dauphine nafocena v rámci spuštění kolekce Cruise 2019.

wwd.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram