Emma Watson na premiéře filmu The Circle zářila

Emma Watson na premiéře filmu The Circle zářila

Šaty značky Louis Vuitton navržené Nicolasem Ghesquière byly jedinečnou volbou pro příležitost premiéry nového filmu, ve kterém si zahrála krásná Emma Watson.

Kolekci Cruise pro rok 2018 je možné zakoupit či zapůjčit již nyní. Jste-li hollywoodská hvězda pochopitelně. Což Emma Watson jednoznačně je, proto si šaty k této příležitosti pořídila.

Šaty, které herečka zvolila na premiéru v Paříži, jsou bez rukávů, se zlatým zdobením, bílé tričko vespod má grafický potisk a oproti původní verzi si nechala Emma sukni podšít neprůsvitnou vrstvou. Šaty jí padly jako ušité na míru.

Ve filmu the Circle si Emma střihla hlavní roli vedle herecké hvězdy Toma Hankse. Film pojednává o době neomezených možností, světě bez válek, nemocí a hladu. Největší high-tech společnost The Circle dokáže vyřešit každý problém. I proto sem nastupuje mladá dívka Mae (Emma Watson). Její šéf je zakladatel společnosti (Tom Hanks) a vizionář, který zde vytvořil ráj na Zemi. Touží po dokonalém světě bez tajemství a s naprostou otevřeností, proto chce všechny obyvatele sledovat a zjistit, jak se chovají, když jsou pozorování. Mae se rovněž vrhá do projektu, když najednou začne vídat tajemného muže. Jak celý příběh dopadne? Nechejte se překvapit a zajděte si do kina  na film.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram