Erika Příhodová představila kolekci ART plnou elegance se špetkou punku

Erika Příhodová představila kolekci ART plnou elegance se špetkou punku

Kolekce nafocená v prostředí Národního divadla, které Erika Příhodová miluje, není vybrané náhodou. Samotné Národní divadlo bylo návrhářce velkou inspirací, která se odrazila nejenom v materiálech, ale také v elegantním zpracování.

Prvky, které Erika do svých kolekcí vnáší, jsou ty, které jsou jí upřímně blízké. Mezi nimi i originalita a odlišnost.

„Nedovedu si představit, že by za mnou přišla klientka s obrázkem vytisknutým z internetu a já bych měla přesně podle něj ušít model pro ní. Do svých kousků se vždy snažím vnést kus sebe, vymyslet vše tak, aby klientce šaty sedly co nejlépe, jak stylově, tak střihově a barevně. Nikdy ale nezapomínám být u navrhování sama sebou a v poslední době slýchávám častěji a častěji, že jsou kousky z mé dílny rozpoznatelné, a to je přesně to, co mě těší! Nezapadám do normální konfekce a o to mi jde!“ říká módní návrhářka Erika Příhodová.

Kromě svých představ vnímá Erika i přání zákaznic, vždy se však snaží respektovat originální pojetí, které vám zajistí, že nikdy nepotkáte ženu ve stejném nebo podobném kousku.

Aktuální kolekce s názvem ART je více elegantní, zaměřená na ženskost a jedinečnost každého z nás. Návrhářka v ní použila luxusní červený samet, černou plisovanou látku s lehkým šedým tylem a velmi zajímavě zapojila i detail krajky.

Foto kredit: Anna Kořínková Photography

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram