Escada rozjela Podzim 2016 v barvách

Escada rozjela Podzim 2016 v barvách

Udávání podzimních trendů bylo zahájeno. Na módním molu představila svůj pohled na sezónu Podzim/Zima 2016-2017 i značka Escada. A barev tam bylo na rozdávání. 

Kreativní ředitel značky ke 40 letům výročí Escady zaměřil svou tvorbu retrospektivně a na mole uvedl modely nezpochybnitelně koncipované ve stylech, který Escada měla při svém založení. Přestože doba se již posunula dál a některé trendy jsou upozaděny těmi aktuálními, Escada dokázala skvěle skloubit svou historii, filozofii, sportovní styl a ještě ke všemu trendy pro následující sezónu. Nejvíce ze všeho nás nadchly pestré barvy, které jakoby značka zkopírovala rovnou z duhy. 

Luxusní omak měl na starost především kašmír, který na tenkých svetřících působil velmi elegantně. Doplněn o sukni s vysokým pasem a ozdobnou mašlí navíc tvořil těžko zapomenutelný komplet. Užívali jsme si také metalické sandálky a silný šedý kabát s velkými koženými kapsami. Obecně se druhá polovina kolekce držela více při zemi v odstínech tmavě zelené, černé a také bílé. Právě bílý kalhotový kostým na holém těle vzbudil ovace. Přestože bychom od Escady čekali trochu něco jiného, ani tohle nebylo špatné.

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram