ESTRELA – Vycházející hvězda Jitky Klett

ESTRELA – Vycházející hvězda Jitky Klett

Nejnovější kolekce módní značky JITKA KLETT pro jaro léto 2017 tě bude doprovázet na cestě za sebepoznáním. Estrela bude i tvojí hvězdou!

''Nova'' byla donedávna především svátkem pro astronomy, kteří takto označují složitý astronomický jev, a sice vznik nové hvězdy. Nyní ale mohou nově vznikající klenot pozorovat dokonce i módní nadšenci, kteří podobně mimořádný objev učiní jedině s Estrelou.

Estrela bude i tvojí hvězdou!

Nemusíte být zrovna zapáleným hvězdářem, abyste se stali součástí tak mimořádného okamžiku. Seznámením se s ''novou'' módní značky JITKA KLETT pro jaro/léto 2017 se totiž nad vašimi hlavami rozzáří vaše vlastní hvězda. Hvězda, která vás bude doprovázet na cestě za sebepoznáním.

Kolekce Estrela (ve španělštině hvězda), kterou módní návrhářka nedávno odtajnila na závěrečném galavečeru KOŠICE FASHION WEEK, je přímo „ovlivněna'' díly španělského umělce Joan Miró a jeho snovou malbou, ve které rozvíjel styl svobody a fantazie, která je pro tvorbu JITKY KLETT stěžejní. Autorka se nechala inspirovat především čistotou designu s důrazem na tvary a barevnost, vložením harmonie kompozic, které jsou rovněž jejím charakteristickým rysem.

  

Žena v modelu Estrela je odvážná, vnímavá, inspirativní

Idylickým obrazem je hravá žena, kterou Jitka Klett zamýšlí inspirovat ke kombinacím barev, typů materiálů a variací černobílých módních doplňků různých značek, o které je může obohatit. Veškeré modely jsou navrženy s velkým důrazem na praktičnost a komfort, jež skýtají materiály jako hedvábí, bavlna či viskóza. Okrajově se zde ale dostává ke slovu i kvalitní kůže zdobící obuv, která bohatou kolekci Estrela pyšně uzavírá.

  

  

''I was always looking for something and I finally found it. I found Jitka Klett Ready to Wear Spring - Summer 2017 collection Estrela'' - Denisa Mlyneková