Excentrická, divoká a intenzivní - to je Comme des Garçons!

Excentrická, divoká a intenzivní - to je Comme des Garçons!

Excentrická, divoká, intenzivní – přesně tak bychom popsali unikátní tvorbu japonské návrhářky Rei Kawakubo a její značku - Comme des Garçons. Máme pro vás nejzajímavější modely za poslední roky. 

Japonská designérka je přímo známá pro své avantgardní výtvory, které navíc letos perfektně zapadnou do zvoleného tématu prestižní akce – Met Gala. Pokud jste se zatím s noblesní tvorbou japonské návrhářky Rei Kawakubo nesetkali, rozhodně můžeme zaručit, že jakmile spatříte modely spadající pod značku Comme des Garçons, nezapomenete.

Comme des Garçons je proslulá nejen svými modely, ale právě nezapomenutelnými zážitky, které díky avantgardní tvorbě v rámci přehlídek značka umožňuje a hlavně zaručuje. Charakterním znakem tvorby kreativní návrhářky jsou objemné proporce a tvary, které vás donutí vnímat módu v novém měřítku. Vše je totiž absolutně přehnané, provokující, ale pouze v tom dobrém směru.

Jak jste si zřejmě všimli, většina modelů úplně nespadá do kategorie klasického nošení. Modely jsou spíše považovány za umění, jelikož každý kousek je vrcholem fantazie, kreativity a výstřednosti.

Líbí se vám kreativní výtvory japonské návrhářky Rei Kawakubo?                      

                                                                                                                                                                   pinterest

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram