EXKLUZIVNĚ: Otevření nové prodejny značky Astratex v OD Kotva!

EXKLUZIVNĚ: Otevření nové prodejny značky Astratex v OD Kotva!

Včera měla naše redakce možnost zúčastnit se otevření nového obchodu Astratex, které probíhalo v obchodním domě Kotva. Tam jsme nemohli chybět…

Astratex je značka, která nabízí značkové spodní prádlo a plavky, které lahodí postavě každé ženy. Na takové události jistě nemohly chybět ani známé krásky, mezi které patří Iva Kubelková, tvář kalendáře na rok 2017 a další tři letošní missky Andrea Bezděková, Kristýna Kubíčková a Natálie Kotková. Celou akci moderoval Libor Bouček, který zároveň pokřtil i odhalený kalendář.

 

Už když jsme k obchodu přicházeli, tak bylo vidět, jak krásně září. Prostory byly totiž nádherně osvětlené a vynikl zde každý detail. Překvapila nás nabídka a kvalita vystaveného prádla, které bylo na figurínách nebo viselo všude kolem a působilo luxusním dojmem. Pro ženy je výběr prádla jednou z nejtěžších záležitostí, protože najít perfektně padnoucí podprsenku není zrovna jednoduché. Astratexu není tento problém lhostejný a snaží se ženám, co nejvíce pomoci.

Po důkladné dokumentaci prádla následovalo uvedení akce, kterého se ujal zkušený moderátor Libor Bouček a společně se zakladatelem značky Petrem Vítem pozvali na pódium tvář Kalendáře Ivu Kubelkovou. Kalendář pokřtili a poté nám Iva společně s jazz bandem zazpívala. Musíme říci, že má krásný nejen zevnějšek a vnitřek, ale i hlas. No a teď zase zpět k prádlu.

 

I vy si můžete zajít do obchodního domu Kotva podívat a vyzkoušet si to, co vám padne do oka. K dispozici je zde konzultantka, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost a také střih, který bude lichotit vaší postavě. Poté vás odvede do jedné z jedenácti kabinek, kde si můžete prádlo vyzkoušet. Věříme, že i vy si zde najdete to své. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram