Exkluzivní novinky z módní tvorby Jitky Klett

Exkluzivní novinky z módní tvorby Jitky Klett

Přinášíme vám exkluzivní fotografie nové kolekce Jitky Klett pro Jaro/Léto 2015 s názvem „Magic of elements“, která se nese v elegantním minimalistickém stylu s kreativním duchem.

Jitka Klett velmi uznávaná módní návrhářka sklidila další velký úspěch na celosvětové módní scéně. Po prezentaci své haute couture kolekce na New York Fashion Weeku byla zasypána ohromným potleskem.

Zde v Crowne Plaza Time Square představila nádhernou kolekci večerních šatů.

Fashion Weeků se účastní jako jedna z mála módních návrhářů česko-slovenské módní scény. Svými nesmírně ženskými a elegantními modely, jimiž vnáší umění do módy, okouzlila již publikum na přehlídkách v Dubaji, Abu Dhabi, Bejrútu, Praze, Bratislavě a Košicích.

Nyní se se svou nejnovější kolekcí „Magic of elements“ pro Jaro/Léto 2015 chystá do Rumunska, New Yorku, Bejrútu, Kuwaitu, Indie, Číny, i do České Republiky a na Slovensko.

Kolekce „Magic of elements“ se nese v minimalistickém stylu se silným akcentem na design. Modely jsou velmi elegantní. Asymetrie a neotřelé střihy nikterak nenarušují jednoduchost a harmonii Jitčiných modelů.

Nejbližší prezentaze Jitky Klett proběhne na Fashion Weeku v Košicích 20.-26. 10. 2014.

Prozatím Jitka Klett vlastnídva exkluzivní fashion studia v Čechách a na Slovensku. Kromě kolekcí oblečení jako je Couture a Prét-a Porté navrhuje také originální boty, kabelky, šperky jako i vlastní parfém pod značkou Jitka Klett.

V příštím roce, v roce 2015, se můžete těšit na nové prodejny značky Jitka Klett. Jitka se totiž chystá otevřít řetězec prodejen po celém světě, což odstartuje i novou řadou Prét-a Porté a také exkluzivní řadu designérských dárků.

Zdroj: Jitka Klett
Foto kolekce „Magic of elements“: Vladimír Lorinc

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram