Exkluzivním hostem letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend bude Rick Genest alias Zombie boy

Exkluzivním hostem letošního Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend bude Rick Genest alias Zombie boy

Na MBPFW 2014 přijede extravagantní model a herec původem z Kanady Rick Genest, který je díky svým tetováním znázorňujícím kostru označován jako Zombie Boy.

Tuto výraznou tvář současného modelingu jsme mohli mimo jiné vidět v kampani Thierry Muglera pro sezonu Podzim/Zima 2011/2012 nebo ve videoklipu Born This Way. Do světa fashion ho totiž přivedl právě někdejší kreativní ředitel značky Mugler a stylista Lady Gaga Nicola Formichetti. Kromě toho se Rick Genest věnuje také herectví, nedávno si zahrál například v akčním filmu 47 róninů.

Do prostor „Fashion Temple“ Právnické fakulty UK, kde se letos bude Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend konat, zavítá Zombie Boy nejen jako host a model, ale i jako DJ. V toho se promění 5. září během veřejnosti otevřené Blue Paper party.

„Samozřejmě se už sám na Zombie Boye těším, program MBPFW toho ale nabídne mnohem víc. Ať jsou to čeští designéři jako Martina Špetlová a Zuzana Kubíčková nebo přehlídka jednoho z nejslavnějších návrhářských ateliérů londýnské univerzity Central Saint Martins, připravovaná ve spolupráci s magazínem Dolce Vita, jako možný zajímavý kontrast a osvěžení českého programu,“ říká ředitel projektu Lukáš Loskot.

 

Zdroj obrázků: Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram