Exotická kráska Leomie Anderson je nejnovějším andílkem Victoria’s Secret

Exotická kráska Leomie Anderson je nejnovějším andílkem Victoria’s Secret

Andělská rodina Victoria’s Secret se opět rozrůstá! Nedávno své nadšení sdílela maďarská rodačka Barbara Palvin a rusovláska Alexina Graham. Štěstím se nyní dojímá exotická kráska Leomie Anderson.

Před pár dny celosvětová značka spodního prádla Victoria’s Secret oznámila světu jméno novopečeného andílka. Je jím exotická kráska, 26letá londýnská rodačka Leomie Anderson.

Své nadšení sdílel nový andílek na svém instagramové účtu se slovy: „Kamarádi, jsem stále v šoku. Stalo se něco, o čem jsem se bála i jen snít, že by se to vůbec kdy mohlo stát skutečností. Jsem nesmírně šťastná, že vám mohu oznámit, že jsem se stala novým andílkem Victoria’s Secret!“ napsala Leomie Anderson.

Svoji modelingovou kariéru začala před 9 lety. Poprvé se ukázala na přehlídce amerického módního návrháře Marca Jacobse. Za jejími úspěchy stojí také přehlídky pro Moschino, Tom Ford, Chloé, Fenty Puma, Calvin Klein, Giorgio Armani, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Yeezy nebo Tommy Hilfiger.

Volbu značky chválilo na sociálních sítích mnoho uživatelů, avšak vzhledem k posledním událostem zůstávají k Victoria’s Secret skeptičtí. Odmítnutí faktu, že modelingový průmysl by neměl zahrnovat plus-size modelky ani transgender, které vyústilo ze slov ředitele a mluvčího Edwarda Razeka, vyvolalo ve společnosti silný hněv. Možná právě díky Leomii, která je mimo jiné také aktivistkou za práva žen, vezme společnost andělskou značku na milost.

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram