Expert na dětskou módu - 3Pommes S/S 2015

Expert na dětskou módu - 3Pommes S/S 2015

Letos v létě vás francouzská značka 3Pommes vezme na sluncem zalité pláže. Teplo, relax a dny nabyté letní hrou vyzívají k novému svěžímu ošacení v trendy stylu.

Francouzská značka 3pommes si zakládá na hravosti a jednoduchém nošení. Pohodlnost, stylovost, kvalita a rozumná cena – to vše vychází z bohaté historie značky a odbornému zaměření na dětskou módu, které se věnuje již více než 40 let!

Její chloubou je široká paleta barev, rozsáhlé zastoupení kvalitních materiálů i originálních tisků, které děti doprovází na jejich cestě všemi etapami dětství. Nabídka je rozdělena do 3 kolekcí pro holčičky a chlapce od novorozenců po děti do 12 let.




Kolekce Jaro/Léto 2015 přináší dětem opět jednoduché siluety ovšem v nových veselých odstínech zeleného anýzu, růžových červánků, aqua modré, meruňkové a navy. Vezme je na putování plné zábavy do Saint-Topez, do města i na pláže francouzské Riviéry.







Protože pohodlí je na prvním místě, je vše vyrobeno pro snadné oblékání a nošení po celý den. Za tím stojí kromě střihů a jejich provedení především prodyšné, měkké a hřejivé materiály. Nechybí ani vychytané kousky jako oboustranné mikiny, elegantní sofistikované oblečení ani sportovní kousky, které nepozbývají na funkčnosti.


Ve stejném duchu značky 3pommes, se postupně rozšířila nabídka trendy oblečení v urban a ležérně sportovním stylu pro teenagery od 8 do 18 let pod dceřinou značkou B-Karo, kterou vám také brzy představíme. Obě naleznete v OC Letňany v obchodě URBAN TEENS.

Zdroj: 3pommes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram