Fanoušci iOS slavte – přichází iPhone 6

Fanoušci iOS slavte – přichází iPhone 6

Společnost Apple konečně udělala přítrž všem spekulacím, když celému světu konečně představila novou zbraň proti konkurenci. Je tu iPhone 6 a iPhone6 Plus.

Společnost Apple oficiálně představila zcela nový přírůstek do rodiny iPhone, čímž konečně udělala přítrž všem ve skrze pozitivním spekulacím. A abychom byli přesní, nejedná se o jeden přírůstek, ale rovnou o dva.

Nový appleácký produkt bude totiž dostupný jako iPhone 6 a jeho o něco větší modifikace iPhone 6 Plus. Šestka se oproti svým předchůdcům může pochlubit 4,7“ New Retina HD displejem, který v případě svého bratra s označením Plus naroste na celých 5,5“.

Oba nové iPhony jsou vybaveny velice úsporným 64bitovým procesorem A8, který je až o 25% výkonnější nežli jeho předchůdci a to bez vysokých nároků na energii. Paradoxně zde díky novému čipu dochází k 50% úspoře, což je chvályhodné. 

Tělo nového přístroje je příjemně zaobleno bez jakýchkoliv zbytečných hran a skla, které je zde zastoupeno hliníkovým krytem ve stříbrné či šedé barvě, do kterého je zapuštěná čočka 8Mpx fotoaparátu. Ten je nově opatřen funkcí „Focus Pixel“ pro ještě větší zkvalitnění pořizovaných fotografií. 

Pokud patříte mezi ty, kteří se už na příchod nového iPhona nemohli dočkat, pak vás jistě bude zajímat jeho cena, která v případě 16GB iPhone 6 startuje na 199 dolarech a 64GB iPhone 6 Plus bude možné pořídit už od 299 dolarů. 

 

Zdroj: apple

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram