Fanoušci Tommy Hilfigera a Gigi Hadid mohou hlasovat o nejoblíbenější kousky do nové kolekce

Fanoušci Tommy Hilfigera a Gigi Hadid mohou hlasovat o nejoblíbenější kousky do nové kolekce

Gigi Hadid pokračuje v roli globální ambassadorky značky Tommy Hilfiger a pro jaro 2017 přichystala pro své fanoušky další novinku.

Milujete-li kolekce Tommy x Gigi můžete se zapojit do veřejného hlasování pro své oblíbené modely, které budou následně zahrnuty do nové kolekce z rukou těchto dvou módních guru.

Tommy Hilfiger to oznámil v úterý. Jeho pracovní vztah se supermodelkou Gigi Hadid, která je především globálním velvyslancem dámského oblečení Tommy Hilfiger, bude pokračovat i na jaře. Návrhář a modelka tak budou pracovat na nových oděvech, obuvi i doplňcích včetně vůní. Aby do své práce zahrnuli jen to, po čem je opravdu hlad, rozhodli se nechat hlasovat své příznivce.

Názory spotřebitelů jim pomohou soustředit se v nové kolekci jen na opravdu oblíbené styly oblečení. Čtyři vítězné kousky budou vyráběny a prodávány po celém světě jako součást #TOMMYNOW módní show v únoru 2017 a budou k dispozici v obchodech ve stejnou chvíli, jako je uvidíte na módním mole.

Hlasování probíhá od 21. října do 31. října 2016, a máte možnost vybírat ze 14 návrhů, kde najdete například polokošile, džínové kousky i mikiny. Vše potřebné najdete na tommy.com i na sociálních sítích.

uk.tommy.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram