Fashion Awards 2018: přehlídka nejhezčích šatů

Fashion Awards 2018: přehlídka nejhezčích šatů

Kdo a v jaké kategorii zvítězil na udílení cen The Fashion Awards 2018 už jsme vám psali, takže dnes je na řadě to nejlepší a tím jsou šaty. 

Třpyt, lesk a dlouhé róby jsou neodmyslitelnou součástí gala večeru, jako je British Fashion Awards 2018. Událost, na které nechybí nejlepší modelky, herečky a módní návrháři. Kdo se v jakých šatech blýsknul? Vybrali jsme několik našich favoritů.

Přehlídka Givenchy šatů byla tento večer velkolepá. Po róbě této značky sáhla i supermodelka Rosie Huntington-Whiteley. V šatech s dokonalým výstřihem a lesklými vlasy působila nesmírně elegantně a přesto žensky.

Rosie Huntington-Whiteley - Givenchy

Kendall Jenner - Julien MacDonald

Kaia Gerber - Alexander McQueen

Vánoční dáreček - tak vypadaly šaty modelky Alek Wek. Krátké jiskřivé šaty s nepřehlédutelnou mašlí v růžové barvě.

Alek Wek - Emilia Wickstead

Jedno z překvapení večera byla vévodkyně ze Sussexu, která jako host předávala cenu za „Designer of the Year for Womenswear", kterou získala Clare Waight Keller. Meghan Markle zvolina dlouhé sametové šaty z dílny Givenchy, doplnila je jednoduchými sandálky zlaté barvy a ve stejné barvě zvolila i masivní náramek.

Meghan Markle - Givenchy 

Kate Moss zazářila ve smaragdově zelených šatech, které doplnila o vysoké boty Jimmy Choo.

Kate Moss

Britská herečka Jenna Coleman vypadala v hedvábných šatech jako opravdová dáma. Křehký dojem srazila tmavou rtěnkou a šperky.

Jenna Coleman - Preen by Thornton Bregazzi

Britská herečka Rosamund Pike oblékla na červený koberec černé šaty Givenchy. S pevně svázanými vlasy působila přísným, ale velice elegantním dojmem.

Rosamund Pike - Givenchy

Supermodelka Cindy Crawford vsadila na klasiku a sáhla po černých šatech s rafinovaným rozparkem, lodičkami a jemnými šperky.

Cindy Crawford - Marchesa

 

harpersbazaar.com; whowhatwear.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram