Fashion MUST HAVES: zasněžený prosinec s červeným pozlátkem

Fashion MUST HAVES: zasněžený prosinec s červeným pozlátkem

Je to tady. Čas zamrzlých rán, horkých čajů, plyšových svetrů, vyzdobených výloh, spousty balíčků a oslav. Přišel prosinec. A taky zima. A Vánoce!

Prosinec by měl být především ve znamení pohody, vánočních příprav a příjemných zážitků. I proto jsme si nemohli nechat ujít ty nejstylovější módní kousky, které by vám příští měsíc mohly zpříjemnit. Za co dáváme ruku do ohně je svetr z H&M, který díky svému roztomilému zlatému sobovi udělá radost nejedné fanynce vánočních svátků. Výraznou červenou barvu jako symbol Vánoc a exkluzivity milujeme, tak jsme se nebáli najít v ní i dostatečně velkou kabelku na veškeré nákupy. A co je na ní božské? Je oboustranná - takže když budete mít červené po krk, jednoduše přetočíte na decentní a elegantní tmavě šedou. 

Pro pozdní odpoledne a večery, kdy budete popíjet s přáteli svařák nebo se procházet po vánočních trzích, je skvělé zachumlat se do příjemného ponča s trendy kožešinovým límcem. To perfektně doplňují světle šedé hodinky značky Cluse, které jsme našli na eshopu 24time.cz. A aby zimní outfit byl kompletní, nezapomeňte doma pevné rukavice, třeba jako jsou tyhle z Manga a pořádné kozačky. Ty naše z Tamaris jsou na to jako dělané. A až se večer vrátíte unavené domů? Potěší vás uvolňující sprcha s novými přípravky od Zootu

Užijte si, milé čtenářky, prosinec jak jen to půjde! 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram