Fendi spojil síly s popovou hvězdou TaeYang

Fendi spojil síly s popovou hvězdou TaeYang

Módní velikán Fendi a jihokorejský zpěvák, skladatel a tanečník Dong Young-bae, známý pod přezdívkou TaeYang spojili své síly.

Za speciální kolekcí s názvem „Fendi for TaeYang“ přináší návrhy kreativní designérka Fendi Silvie Venturini a zpěváka TaeYang. Spolupráce představila řadu bund, mikin, triček a doplňků, které obsahují podpis mladého umělce.

Kolekci vystihuje pár klíčových slov, jako „Faith“, Grace“, „Saved“ či „Passion“. Slova jsou různě umístěna na jednotlivých kouscích. Kromě hesel jsou dalším znakem kolekce i sedmikrásky vyšité na jednotlivých doplňcích, jako jsou batohy, tenisky či klíčenky. Právě sedmikrásky totiž miluje TaeYang. Peněženky jsou vyrobeny v červené a černé variantě z telecí kůže. V kolekci pak můžete zahlédnout i podpis „Young Bae“, který je opět spojen s mladým umělcem.

Kolekce bude debutovat v Hong Kongu 27. července 2017 a cenově se bude pohybovat od 400 eur za klíčenky až po 8500 eur za módní bundy. Ve stejný den oslaví Fendi opětovné otevření svého vlajkové obchodu pro muže v obchodním domě Landmark.

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram