FENDI spouští svůj první online obchod

FENDI spouští svůj první online obchod

Tak to potěší. Italský módní dům FENDI na jaře 2015 spouští svůj první online obchod, který nabídne i aktuální modely z přehlídky jaro/léto 2015.

Italský módní dům, do jehož portfolia spadá nejen luxusní ready-to-wear móda, ale také řada módních doplňků, slunečních brýlí a bot, svou klientelu v Evropě, USA a Japonsku potěší novinkou, která usnadní nákup FENDI fashion trendů.

FENDI totiž na jaře 2015 spustilo svůj první online obchod, který už je v provozu díky přímo římskému módnímu domu, který jej zprovoznil na svých stránkách fendi.com v nové podobě, kde si nyní budeme moci vychutnat 360° zážitek, prémiový výběr produktů včetně prémiových služeb.

Ptáte se, co vše zde bude k dispozici?

Dámy zde mohou vybírat z množství kabelek, drobných kožených výrobků, obuvi, bižuterie, látkových doplňků, brýlí a oblíbených přívěsků ke kabelkám. K dispozici zde ale budou i klíčové modely z přehlídky jaro/léto 2015.

Z pánských kolekcí jsou zde pak k dispozici kategorie tašek, drobných kožených výrobků, obuvi a doplňků.

Spuštění online obchodu, které jistě nejen my kvitujeme, bude podpořeno poutavým videem, v němž hrdinka FENDI musí postupovat jednotlivými úrovněmi a sbírat různé předměty jako ve videohře, přičemž každou z úrovní bude zastupovat jiný svět, související s jedním z témat kolekce FENDI jaro/léto 2015.

 

Zdroj: FENDI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram