Fendi v podzimní kampani cílí na jistotu

Fendi v podzimní kampani cílí na jistotu

Že je podzim daleko? Na to rozhodně nesází světové módní domy, které postupně představují své podzimní a zimní módní kampaně. Tedy způsob, jak nejlépe světu ukázat, že vám jejich oblečení bude slušet.

Přední tváře modelingu i stoupající hvězdy tvoří obsazení podzimní kampaně značky Fendi. Celá kampaň je nafocená na pozadí hnědé zdi a béžového schodiště. Minimalisticky zvolené prostředí vyzdvihuje design samotného oblečení.

Fran Summers, Anok Yai, Sasha Luss, Kris Grikaite, Steinberg, Ophelie Guillermand, Ugbad a Chun Jin jsou hlavními tvářemi celé kampaně. Skvěle padnoucí kabátky šité na míru, graficky potištěné šaty i všudypřítomný monogram značky nás lákají prožít podzim ve stylovém módu.

Symbol veliké mašle je nepřehlédnutelný stejně jako výrazné sluneční brýle podtržené jednotným účesem modelek. Midi sukně, bílé halenky ale i kalhoty či moderní pojetí leteckého bomberu působí elegantně až s retro nádechem. Nejenom precizně zpracovaná kolekce ale i perfektní kampaň jsou od značky Fendi promyšleným marketingovým tahem…

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram