Filmový Festival Cannes 2014

Filmový Festival Cannes 2014

Filmový Festival v Cannes již léta láká nejznámější tváře filmového průmyslu a jinak tomu není ani u právě probíhajícího 67 ročníku. 

Francouzská riviéra je nejen nejznámější rekreační oblastí Středomoří, ale také proslula díky každoročnímu filmovému festivalu.

Již 67 ročník si ani letos na Azurovém pobřeží nenechala ujít řada filmových režisérů, producentů a herců, kterým je ostatně festival věnován.

Na červeném koberci se postupně vystřídala řada zvučných jmen a za zmínku rozhodně stojí americká herečka Julianne Moore, Jane Fonda, Nicole Kidman, Kristen Stewart ale i francouzská herečka Audrey Tatou. A co by to bylo za společenskou událost, kdyby dámy zapomněly na stylové šaty a róby. Samozřejmě, že nechyběla přehlídka modelů světových módních domů a návrhářů jako Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Dior, Valentino nebo Armani.

Právě v modelu z dílny Armani Privé se na Red Carpet předvedla hlavní představitelka životopisného dramatu "Grace of Monaco", Nicole Kidman, která ve snímku ztvárnila hlavní roli tragicky zesnulé herečky Grace Kelly.

 

Jelikož se na červeném koberci vystřídalo daleko více zářivých hvězd filmového plátna a modelů z dílen světově uznávaných módních návrhářů, budeme se tomuto tématu věnovat i příště.

 

Zdroj: bbc, theguardian, google

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram