Fin – Hi-Tech Gadget

Fin – Hi-Tech Gadget

Jediná vychytávka, která vám usnadní obsluhu všech možných digitálních prvků, kterými se často denně obklopujeme.

Každý z nás má jistě zkušenost s univerzálními ovladači, ale co byste řekli na zařízení, které vám umožní ovládat nejen televizi a to pouze gesty? Možná vás teď napadá, že jsem začal fantazírovat, nebo jsem se přinejmenším zbláznil, ale není tomu tak a pevně věřím, že v následujících řádcích vás o tom přesvědčím.

Není tomu tak dávno, co se na trhu objevil vůbec první gadget (technická vychytávka) s názvem Fin, který levou zadní nahradí vaše ovladače a zpříjemní váš život ve světě digitálních zařízení. Fin je prsten fungující na principu snímání určité plochy dlaně, respektive prstů.

Na každý z nich lze uložit jednotlivá zařízení, která budete chtít pomocí designového, chytrého a lehoučkého prstenu ovládat. Prsten Fin lze spárovat s několika zařízeními prostřednictvím Bluetooth, díky kterému můžete jednoduše ovládat smarthphone, televizi, autorádio a mnoho dalších zařízení. Ovládání funguje na bázi pohybu palce nad ostatními prsty a v případě přechodu třeba z televize na telefon, stačí klepnout na prst, který byl pro ono zařízení nastaven.