Finále soutěže - Batist Nej sestřička

Finále soutěže - Batist Nej sestřička

Redakce magazínu Moda.cz přijala pozvání na devátý ročník vyhlášení ankety o Batist Nej sestřičku, kde se ve finále dne 7. října 2017 v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě utká 12 finalistek. 

Dvanáct sestřiček, které mohl do soutěže přihlásit kdokoliv, budou soutěžit v různých disciplínách. Představení, otázka od poroty, módní přehlídka sesterských uniforem od Zdravtex Olomouc - Hodolany či úkol s Mužem roku. Sestřičky se předvedou i v luxusních šatech od společnosti Bernhardt Praha a volnočasovém oblečení od Fashionsoul.cz. Sestřičky bude líčit Pity a účesy obstará salon Prestige Hair Club.

Přihlášených bylo celkem 541 sestřiček z různých nemocnic z celé České republiky a já jsem rád, že tato akce, která má za cíl poděkovat zdravotním sestřičkám za jejich práci, má čím dál větší oblibu,” říká spolupořadatel soutěže David Novotný a dodává:Je to společenská akce, kde chci ukázat lidem, že i zdravotní sestřičky jsou soutěživé, společenské a mají rády legraci a zábavu, i když mají velmi náročnou a obětavou práci.” 

 

Slavnostní večer bude moderovat Mirek Šimůnek a Eva Perkausová. Během večera vystoupí Standa Hložek, Hanka Křížková, Martin Chodúr, Heidi Janků, Daniela Šinkorová, Marián Vojtko, Michaela Gemrotová, Michaela Nosková, Bořek Slezáček a Jitka Asterová a další. V porotě zasedne Radim Uzel, Česká Miss Andrea Bezděková, Eva Hrušková, Jan Přeučil, Pavel Trávníček, Monika Trávníčková, Katka Kornová, Uršula Kluková, Anna Skalická z České Asociace sester a další představitelé ze zdravotní sféry a kulturního života.

Záštitu nad celým večerem přijal Ministr zdravotnictví České republiky MUDr. Miloslav Ludvík, MVDr. Pavel Bělobrádek vicepremiér pro vědu, výzkum a inovace, starosta města Náchod Jan Birke, hejtman Královéhradeckého kraje PhDr. Jiří Štěpán, prezidentka České asociace sester PhDr. Monika Šochmanová MBA, místopředsedkyně výboru pro zdravotnictví poslanecké sněmovny a poslankyně Mgr. Soňa Marková a starosta města Červeného Kostelce Ing. Rostislav Petrák.

 

Finalistky soutěže Batist Nej sestřička

1. Marie Kahudová - 44 let, Nemocnice Prachatice, vedoucí sestra, ortopedicko-traumatologické oddělení,

2. Kateřina Čechová - 42 let, Institut klinické a experimentální medicíny Praha, edukační diabetologická sestra, diabetologické oddělení,

3. Jana Kašpárková - 51 let, Fakultní nemocnice Plzeň, vedoucí oddělení pobytové sociální péče,

4. Iveta Všetečková - 54 let, Thomayerova nemocnice Praha, staniční sestra, Urologické operační sály,

5. Iva Kohoutová - 46 let, Nemocnice Atlas Zlín, vrchní sestra, oddělení chirurgie,

6. Martina Pěnkavová - 42 let, Nemocnice Na Bulovce, staniční sestra, oddělení dětské chirurgie a traumatologie,

7. Monika Francová - 37 let, Oblastní nemocnice Kolín, staniční sestra, oddělení centrální sterilizace,

8. Andrea Nečasová - 38 let, Fakultní nemocnice Hradec Králové, staniční sestra, onkologické oddělení,

9. Michaela Malá - 38 let, Fakultní nemocnice Brno, staniční sestra, Klinika dětské chirurgie, ortopedie a traumatologie,

10. Marie Lulková - 44 let, Masarykova nemocnice Ústí nad Labem, vrchní sestra, dětská klinika,

11. Magda Machainová - 40 let, Fakultní nemocnice Motol, staniční sestra, urgentní příjem dospělých,

12. Michaela Rauscherová - 29 let, Nemos – Nemocnice Sokolov, vrchní sestra interního oddělení,

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram