Finalisté Gaye roku po zásahu profesionálů

Finalisté Gaye roku po zásahu profesionálů

Desítka finalistů Gaye roku 2015 prošla razantní změnou, na jejímž konci stojí skupina sebevědomých elegánů a nefalšovaných gentlemanů.

Zatímco vrcholí přípravy na velké finále prvního ročníku soutěže krásy Gay roku, desítka statečných se dnes a denně protlouká nabitým programem a zvyká si na velký zájem médií, se kterými se většina musela naučit komunikovat.

Komunikace však není to jediné, co už finalisté stačili vypilovat k absolutní dokonalosti. Je to i vzhled, na kterém stále pracují ve spolupráci se salonem Tomáše Arsova. Ostatně ten si je vzal do parády i během posledního soustředění, kdy si kompletní finálová desítka prošla tou nejzásadnější změnou.

 

 

Do dnešního dne jsme totiž byli zvyklí chlapce vídat oděny do outfitů spíše ležérního rázu, ale s tím je teď konec. Z chlapců se stali muži elegáni a skuteční gentlemani. Za svou aktuální podobu, kterou dokonale zvěčnil fotograf Robert Vano, vděčí i vizážistovi Pavlu Kortanovi a stylistce Martině Barzci, která letošní adepty na titul Gay roku oblékla v pražském butiku s prvotřídní italskou módou Uomo Napoletano.

 

 

Co vy na to, povedlo se? Pokud už máš svého favorita, zapomeň na pouhý palec nahoru. Od 20. dubna jej můžeš podpořit svým hlasem na webu gayroku.cz

 

 

Zdroj: Gayroku.cz
Foto: Robert Vano

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram