Finalisté Muže roku dováděli na soustředění s celebritami!

Finalisté Muže roku dováděli na soustředění s celebritami!

Čeští finalisté soutěže Muž roku strávili nabitý víkend v Hotelu Rajská Zahrada v Novém Městě nad Metují. Co tam dělali? Posilovali, cvičili, učili se mluvit, ale také se bavili a flirtovali.

Finalisté soutěže Muž roku se na soustředění v Novém Městě nad Metují učili mluvit, tančili a bavili se, ale také předváděli svá dokonalá těla a stylovou módu.

První den za dvanáctkou finalistů dorazila Katka Kornová, Eva Decastelo, Štěpánka Decastelo a Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová, Česká Miss Earth Karolína Mališová či Martin Gardavský. Na programu byla jízda na lodičkách, kterou některé známé tváře s finalisty nezvládli a skončili v místní řece.
 

 

Po osvěžující koupeli následovala večerní módní přehlídka, kterou zpěvem zahájila Kamila Nývltová vedle Mariana Vojtka, který se stal „třináctým finalistou Muže roku“. Moderátorkami slavnostního večera byla Lenka Špillarová z VIP zpráv a Daniela Šinkorová, které také vyhlásily jméno sympaťáka soustředění. Toho přitom volili zástupci médií a sponzorů společně s některými osobnostmi showbyznysu.

 

 

Svou první malou slávu si tak užil 25letý studentJan Vurm, jenž přebral ocenění z rukou ředitele soutěže Davida Novotného.

Během slavnostního večera kluci absolvovali další z mnoha módních přehlídek, které už na ně jistě čekají a předvedli oblečení poskytnuté internetovou nákupní galerií MALL.CZ ze sekce značková móda, spodní prádlo a plavky 69SLAM. Díky společenským oděvům od s.Oliver, se ale soutěžící také proměnili ve skutečné šviháky.

V Novém Městě nad Metují to zkrátka o víkendu žilo, a už za necelý měsíc to bude žít i v Náchodě. 21. srpna se zde totiž rozhodne o vítězi celé soutěže.

 

Zdroj: Muž Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram