Finalisté Muže roku dováděli s Danielou Šinkorovou!

Finalisté Muže roku dováděli s Danielou Šinkorovou!

Ne že by to snad potřebovali, ale i tak se finalisté letošního ročníku soutěže Muž roku sešli na klinice estetické a plastické chirurgie YES VISAGE.

Letošní vítězové Muže roku - Jakub Kraus, Tomáš Martinka, Jan Vurm a David Šváb se sešli na klinice estetické a plastické chirurgie YES VISAGE, kde nejenže dováděli s herečkou a moderátorkou Danielou Šinkorovou, ale také diskutovali o plastických operacích a zkrášlovacích procedurách. 

Ne že by se snad sami museli podrobit zkrášlení, ale otázka plastických operací pro některé z nich rozhodně není žádným tabu, jak nám ostatně potvrdil i vítěz Muže roku Jakub Kraus„Dokonce moje přítelkyně podstoupila jednu takovou operaci". To druhý Muž roku Tomáš Matinka si nechal přímo na místě aplikovat botox do podpaží proti pocení. Přitom ho utěšovala herečka Daniela Šinkorová, která zavzpomínala na seriálovou doktorku Gitu a chtěla popíchat injekcí i třetího Muže roku Jana Vurma„Dnes jsem píchala všechny čtyři nejkrásnější Muže roku České republiky,"  vtipkovala Daniela s injekcí v ruce.

 

A kdo má ve skutečnosti největší respekt z injekcí? Je to právě vítěz Men Universe David Šváb. Já přijdu jindy" dušoval se.

Ve volné chvíli celá partička pospolu obdivovala před klinikou parkující Jeep, který obletovali a svolně pózovali před objektivem fotoaparátu. „Jestli je to někoho z vás, tak jedu s ním,” dál vtipkovala Daniela Šinkorová před zcela novým bílým vozem Cherokee.

To bylo ale jen zpestření velmi náročného programu, který mají vítězové soutěže striktně nalinkovaný. Vítězové totiž poletí na mezinárodní soutěže Mister International, Men Universe, Mister Global či Men of the year. „Nyní je čeká přísná příprava na tyto soutěže, musí se zdokonalovat v angličtině, musí si připravit národní kroj či udržovat své fyzično,  dodal ředitel Muže roku David Novotný.

 

Zdroj: Muž roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram