Finalisté soutěže Gay Roku na křtu Fashion Bible pro muže

Finalisté soutěže Gay Roku na křtu Fashion Bible pro muže

Časopis ForMen křtil svou Fashion Bibli pro muže. Chcete vědět, jak vše dopadlo a kdo se události zúčastnil? Pak čtěte víc…

7. dubna se v prostorách wellnes hotelu Volcano Complex v Prokopském údolí uskutečnil exkluzivní křest speciálního dubnového čísla pánského časopisu ForMen. A u slavnostního ceremoniálu na počest Fashion Bible pro muže nemohla chybět řada hvězd showbyznysu a módního průmyslu.

ForMen Fashion Bible není nic jiného než detailní manuál oblékání pro každého stylového muže, jehož křest si nenechala ujít ani jedna z největších českých ikon stylového pánského oblékání, kterou není nikdo jiný než Leoš Mareš.

Mediálně známá osobnost českého showbyznysu se společně se zpěvákem Benem Cristovaem a Petrou Faltýnovou, kteří ve Fashion Bibli vystupují coby modelové a stali se i kmotry dubnového čísla. Vedle zlaté trojice ale v záři reflektorů stanul i dobrodruh a vášnivý rybář Jakub Vágner.

Kromě početné skupiny lidí z oblasti pánské módy, kteří přidali ruku k dílu a nesou tak svůj podíl na vzniku aktuálního čísla ForMen, si samotný křest nenechali ujít ani finalisté soutěže mužské krásy a vnitřních hodnot Gay Roku, kteří nám prozradili, jaký vztah k módě mají právě oni.