Finalistky České Miss 2015 opět spolu

Finalistky České Miss 2015 opět spolu

Kompletní finálová desítka České Miss 2015 se opět sešla, aby společně odhalila taje italské kuchyně.

Přestože je v letošním ročníku soutěže Česká Miss 2015 už dávno dobojováno, kompletní desítka finalistek se opět sešla. Tentokrát však dívky nesoupeřily v disciplínách, na které jsme v soutěži krásy zvyklí.

Nejkrásnější ženy Česka včera 23. dubna vyrazily do Laboratoria - školy vaření, kde společně odhalily taje italské kuchyně pod fundovaným vedením známého italského šéfkuchaře Riccarda Lucque, který všech deset finalistek obdaroval speciálním kuchařským kurzem. „Ten se bude děvčatům jistě hodit“.

A čím že se dívky mohly nakonec pochlubit?

 

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová a Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová připravily společně se svými sedmi kolegyněmi z finále letošního ročníku pod dohledem Riccarda tříchodové menu složené ze zeleninové caponaty s mozzarellou, gnocchi s čerstvými rajčaty a sýrem ricotta a crostaty s pomerančovou marmeládou.

Kuchyní se vůně linuly a sliny sbíhaly. A to i vítězkám z předchozích ročníků České Miss Earth 2013 Monice Leové a České Miss World 2014 Tereze Skoumalové, které své kolegyně přišly podpořit.

Jak se na konci kurzu všechny s úsměvem shodly, je mnoho skvělých jídel, italská kuchyně je však jen jedna. 

 

Zdroj: Česká Miss
Foto: NAVARAFOTO.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram