Finalistky MISS Prima křivky mají za sebou náročný víkend

Finalistky MISS Prima křivky mají za sebou náročný víkend

V Monínci se korzovalo, diskutovalo, fotilo ale hlavně natáčelo. V tamním Ski areálu se uskutečnilo první soustředění finalistek MISS Prima křivky.

Finalistky soutěže MISS Prima křivky mají za sebou jeden z prvních náročných víkendů. Kompletní dvanáctka krásek oblých tvarů se od 26. 6. do 28. 6. 2015 zúčastnila ve Ski areálu Monínec prvního soustředění, kde mají jediný úkol.

A sice připravit se nejen na samotné finále, ale i všetečné a mnohdy i nepříjemné otázky novinářů či reakce diskutujících pod články. I proto se krom korzování, výuky správné chůze a zkoušení nádherných šatů zapůjčených od Ever Pretty, jejichž krásu podtrhovaly skvostné šperky Chartage, dívky podrobily rozhovorům s publicistou Radkem Johnem.

Největší pozornost ale byla věnována natáčení oficiálních medailonků jednotlivých soutěžících v režii Jana Balčíka, které právě zde budete moci již brzy zhlédnout. Již nyní ale můžete vyjádřit svou podporu a hlasovat pro své favoritky na webových stránkách soutěže, kde finalistky bojují o titul MISS Prima křivky Internet 2015.

A jaké jsou bezprostřední postřehy Radka Johna, který během natáčení medailonků trávil s děvčaty nejvíce času?

„Finalistky MISS Prima křivky měly odvahu odpovídat v rámci mediálního tréninku na skutečně tvrdé otázky. Všechny se nakonec přiznaly, že chtějí svou nadváhu korigovat. Nakonec souhlasily se sázkou, že na příštím soustředění odcvičí pět cviků na zpevnění těla, každá padesátkrát. Ta, která to nedokáže, bude muset ostatním finalistkám koupit láhev vína na večerní relax při dalším soustředění. Doufejme, že sázka neskončí alkoholickým večírkem, ale naopak že dívky během měsíce, který zbývá do příštího soustředění, udělají něco pro své zdraví a zpevnění postavy,“  říká předseda poroty MISS Prima křivky Radek John.

 

Zdroj: MISS Prima křivky
Foto: Morris Media

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram