Finalistky MISS Prima křivky se odreagovaly na Svatební párty a Radek John opět oblékl svatební oděv

Finalistky MISS Prima křivky se odreagovaly na Svatební párty a Radek John opět oblékl svatební oděv

Součástí posledního soustředění finalistek MISS Prima křivka byla i párty. Na party se svatební tématikou na finalistky čekal ještě jeden úkol, a jak se k němu postavily?  

Po velkém zápřahu při posledním soustředění, kdy finalistky tři dny trénovaly choreografie, chůzi, volné disciplíny a zkoušely šaty, jim organizátoři připravili večer odlehčení - Svatební párty!

Nebylo to ale jen tak, finalistky měly za úkol na párty přijít v jakémkoli svatebním oděvu. Nevěsty, ženichové, družičky, nebo oddávající to měli ovšem ztížené ještě jedním úkolem. Každá finalistka si kromě kostýmu musela připravit i nějaké vystoupení se svatební tématikou. Ať už se jednalo o píseň či humornou scénku, každá z finalistek podala neuvěřitelný výkon.

Motivací pro krásky byla výhra masáže v luxusním wellness v Praze 2.

Porota pak hodnotila jak kostým, tak samotná vystoupení. S nejoriginálnějším vystoupením zvítězila finalistka s číslem 8 - Markéta Nagyová. Nutno podotknout, že skvělé byly naprosto všechny!

Organizátoři, partneři ani předseda poroty Radek John v tom nenechali finalistky samotné. Přestože oni o skvělou masáž nesoutěžili, také oblékli svatební šat. Markéta Zámyslická se po boku svého partnera Radka Johna objevila ve svatebních šatech salónu Adina, doplněných šperky Chartage.

Některé finalistky MISS Prima křivky jsou již vdané, pro ně to premiéra ve svatebních šatech tak úplně nebyla.

Finalistka s č. 11 - Denisa Zifčáková o svém svatebním dni říká: „Byl plný slunce a lásky. Svatební atmosféra byla skvělá a ruku v ruce jsme si řekli své ano. Po našem boku byl náš syn, který vznikl z naší lásky. Pro mě nezapomenutelný den i chvíle.“

Většina z nich je ale svobodných. Jak se těší na svůj svatební den a jak si ho představují? „Já si ho představuji cool a fresh. Žádné stresy s organizací a žádné hrocení ničeho. Všichni pijí okurkovou limonádu, proseco a jsou fresh. Jednoduché šaty, slunce a jednoduchá garden party s bazénem a lehátky a spoustou ovoce. Jo a ta láska teda no....“ odpovídá finalistka s č.10 – Pavla Procházková.

„Jedna velká párty! A všude budou kytky!!! I na WC! Kamarád mi slíbil šaty z okvětních lístků růže propletené gloriosou,“ tak vidí svůj svatební den floristka Markéta Nagyová, která soutěží s č. 8.

Hlasování na webových stránkách MISS Prima křivky a portálu Krásná XL bylo ukončeno 31. 8. 2014. Výsledky se dozvíte na finálovém večeru v Divadle Hybernia 13. 9. 2014.

Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketportal.

Zdroj: primakrivky.cz
Photo Copyright © Milan Mošna a Morris Media
Photo Copyright © Václav Hodina a Morris Media
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram