Finalistky soutěže Česká Miss 2016 budou jezdit vozy Peugeot

Finalistky soutěže Česká Miss 2016 budou jezdit vozy Peugeot

Peugeot Česká republika, koncesionář Autocentrum BARTH a soutěž Česká Miss 2016 oznamují uzavření dohody o spolupráci, v rámci níž bude Česká Miss 2016, Česká Miss World 2016 a Česká Miss 2016 po celý rok užívat vozy Peugeot.

Kromě tří vozů Peugeot zapůjčených na rok dívkám, které se umístí na stupních vítězů národní soutěže krásy Česká Miss 2016, zviditelní francouzskou automobilku další dva vozy Peugeot 508, které poskytne Autocentrum BARTH vyhlašovateli soutěže. Povědomí o značce Peugeot pomůže zvýšit i flotila oficiálních vozů Peugeot zajišťujících přepravu VIP hostů vysoce sledovaného slavnostního vyhlášení soutěže Česká Miss 2016, které se bude konat 2. dubna 2016 v Obecním domě v Praze.

Spolupráce mezi partnery byla oficiálně zahájena podpisem smlouvy a předáním dvou vozů Peugeot 508, které pořadatelům soutěže Česká Miss předali Michal Burkoň, výkonný ředitel Autocentra BARTH a Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR, dne 3. února na Čapím hnízdě v Olbramovicích, kde uchazečky o titul Česká Miss 2016 absolvovaly soustředění. Podpisem smlouvy bylo také stvrzeno, že Peugeot bude letos České Miss dělat doprovod na různých akcích, což dostal příležitost potvrdit už v sobotu 6. února na legendárním Plese v Opeře, kam byly všechny finalistky dopraveny oficiálními vozy značky Peugeot. 

 

„Jsme potěšeni, že vozy značky Peugeot figurují v soutěži Česká Miss. Dlouholeté zkušenosti z jiných zemí potvrdily, že tento typ spolupráce funguje a posiluje povědomí o značce. Ve Francii například trvá spojenectví Peugeot – Miss Francie už více než 25 let,“  řekl Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

„Je nám ctí, že Česká Miss s Autocentrem BARTH spolupracuje již druhým rokem. O celý tým je perfektně postaráno, ať už se jedná o servis aut či partnerství v rámci soutěže. Všechny tři vítězky dostanou na celý rok auto k zapůjčení zdarma. Kromě nadstandardního přístupu je o vozidlo postaráno po všech stránkách, včetně přezutí pneumatik, zařízení náhradního vozila v případě nehody a dalších nezbytností, které ocení každá žena,“  řekla Marcela Krplová, ředitelka soutěže Česká Miss. 

Česká Miss

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram