Florální motivy na jaro? V nové kolekci návrháře Jasona Wu nechyběly

Florální motivy na jaro? V nové kolekci návrháře Jasona Wu nechyběly

Mladý módní návrhář Jason Wu představil novou jarní a letní kolekci v prostorách newyorské budovy Pier 17. Romantická kolekce s florálními motivy a ženskými siluetami oživila newyorský týden módy.

Po více než roční odmlce se tchajwanský návrhář Jason Wu vrátil se svou kolekcí na newyorská mola. Svůj odchod odůvodnil slovy, že je unavený a potřebuje strávit více času sám v ateliéru. Během pauzy navštívil Itálii a Mallorcu, což se v kolekci promítlo.  

Wu představil dvaatřicet kompletních looků. Ve sbírce se snoubily nádherné večerní róby i koktejlové šaty převážně v jemných odstínech s dámskými obleky ze zmačkaného materiálu. Jason Wu použil tento materiál záměrně, aby kolekce nepůsobila příliš uhlazeně. Důležitou roli sehrály florální motivy našité i natisknuté na oděvech. 

Místo zvolil Jason Wu záměrně: prosklená dvoupatrová budova Pier 17 u řeky East River nabízela neopakovatelný zážitek. Podél lesklého mola byly rozestavěny květináče, což se samotnou sbírkou příjemně sympatizovalo. Jednalo se o nevšední podívanou a je jen dobře, že se Jason Wu po roce a půl vrátil v plné síle.

Vogue.com,Kendam.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram