Footshop míří v Česku za svými fanoušky

Footshop míří v Česku za svými fanoušky

Do Footshopu to nikdy nebylo blíž. Olomouc, Zlín, Brno a České Budějovice. Do těchto měst zavítá Footshop tým se speciálním pop-up storem, aby i lidé mimo metropoli mohli nasát jedinečnou atmosféru, kterou lze zažít právě jen při návštěvě některého z Footshop obchodů. 

Footshop se vydává na exkluzivní říjnovou tour za svými fanoušky v Česku

Footshop plní přání svým mimopražským příznivcům a v říjnu se svou unikátní interaktivní prodejnou a nabitým programem navštíví čtyři česká města. Kulturu a nezapomenutelnou atmosféru svých prodejen představí v rámci akce Foot in the Hood postupně během čtyř týdnů v Olomouci, Zlíně, Brně a v Českých Budějovicích. Kromě samotného prodeje vybraných kousků přímo v centrech měst nabídne přednášky, workshopy, koncerty i chillout herní zónu. 

Že je to do Footshopu daleko?

To se v říjnu změní. Známý obchod s limitovanými teniskami se snad vůbec poprvé v rámci České republiky pouští za brány metropole. Vyslyšel totiž prosby svých fanoušků a nabídne jim možnost zažít si návštěvu Footshopu v jejich domovských městech. Cílem není jen ukázat jejich oblíbené produkty, ale hlavně přiblížit všechny ostatní prvky kultury, které k tomuto životnímu stylu patří. 

„Víme, že mnoho našich zákazníků a věrných fanoušků nežije v Praze a do našich kamenných obchodů to mají trochu z ruky. Jsou s námi hlavně on-line, a i přesto, že se tento způsob nákupu snažíme co nejvíce vylepšovat, na zákazníky nedýchne ta atmosféra sneakers kultury, kterou mohou poznat v našich prodejnách. Proto jsme se rozhodli zprostředkovat tento zážitek i za hranicemi Prahy,” doplňuje Peter Hajduček, majitel a zakladatel Footshopu.   

V každém městě celý týden a celkem čtyřikrát. Footshop se svým týmem míří na Moravu a na jih republiky. Ve všech městech bude kromě unikátního konceptu prodejny i rozmanitý program. Přes den třeba kino, workshopy, herní zóna, večer pak party a koncerty ambasadorů Footshopu. Během říjnové Foot in the Hood se tak objeví Sharlota, NobodyListen, Yzomandias a další.

Po předchozí registraci bude mít každý návštěvník vstup zdarma po celý týden. Na jednotlivé zastávky tour bude navíc Zásilkovna zdarma doručovat internetové objednávky Footshopu. 

 

Foot in the Hood:

Olomouc 1. - 5. 10.
Zlín 8. 10. - 12. 10. 
Brno 14. 10. - 19. 10. 
České Budějovice  21. - 26. 10.

Podrobné informace na sociálních sítích Footshop

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram