Fotbalista Andy Carroll jako hvězda kampaně Alexander Wang pro H&M

Fotbalista Andy Carroll jako hvězda kampaně Alexander Wang pro H&M

V kampani Alexandera Wanga pro H&M se nečekaně objevil útočník fotbalového týmu West Ham Andy Carroll, který tak doplnil „ konečný tým snů“ v této kampani.

Alexander Wang svou novou kampaň ke kolekci pro H&M pojal velmi netradičně. V kampani se snaží vyzdvihnout určité prvky jednotlivých sportů a zachytit povahu každého sportovce -   jeho duši bojovníka.

Proto oslovil skutečné bojovníky. "V pánské kampani jsme chtěli pracovat s netypickými mužskými modely. Vybrali jsme si fotbalistu Andy Carrolla a Kick boxera Rivaldina dos Santose, kteří jsou stejně talentovaní ve sportu, jako před kamerou" řekl Wang o svém výběru.

Jeho „tým snů“ doplnily supermodelky Joan Smalls, Natasha Poly, Isabeli Fontana a Raquel Zimmermann, které před fotoaparátem Mikaela Janssona ukázaly svou drsnou tvář.

"Dívky se měly cítit velké a hrdinské a Mikael osvítil slunečním světlem jejich zlobné pohledy ke zvýšení tohoto efektu na ostře bílém pozadí."

Světlo tak dává vyniknout i sportovnímu oblečení s typickým podpisem Wang v černé a šedé. Dresy, trenýrky, kabáty a jiné luxusní sportovní kousky jsou navrženy s ohledem na skutečný život sportovce.

Kampaň bude koncem října ještě doplněna o TV reklamu a krátký on-line film, na který se již teď moc těšíme.

Zdroj: telegraph.co.uk, harpersbazaar.com.au

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram