Fotbalová kolekce Adidas na Mistrovství světa 2014 v Brazílii

Fotbalová kolekce Adidas na Mistrovství světa 2014 v Brazílii

Ve čtvrtek to přijde! V Brazílii zazní první hymny. Mitrovství světa ve fotbale si ale také žádá své speciální kolekce. A hlavním partnerem celého MS 2014 je Adidas. Jeho kolekce kopaček je opravdu pozoruhodná!

Hitem celé kolekce jsou kopačky F50 adizero FG Messi. Jak již z názvu vypovídá, jsou to boty, ve kterých bude Lionel Messi hrát své zápasy v Brazílii. Uvnitř na patě je Messiho číslo 10 a zvenku iniciál M. Jsou vyrobené ze syntetických materiálů a kolíky na podrážce uspořádané tak, aby v kopačkách bylo možné rychle měnit směr. Narozdíl od ostatních mají kromě černo-bílé a oranžové ještě modrý design. 

  

S motivem cílové vlajky jsou i kopačky F50 adizero FG. Materiál, ze kterého jsou vyrobené je lehký, dobře vzdušný a především funkční. Na straně je 3D protiskluzový reliéf, který pomáhá dobré kontrole míče za každého počasí. A stejně tak jako u předchozích kopaček, i tyto mají svého patrona. Je jím Luis Suárez

 

Designově mírně obměněné, přesto stále ve stejných barvách - Predator Instinct FG. Skvěle vyrobené kopačky pro práci s míčem, pro kontrolu. To zajistí speciální 3D guma podél obvodu, i na špičce. 

 

Nitrocharge 1.0 FG jsou speciálně navržené kopačky, pro udržení potřebné stability. Zároveň mají účelné polstrování v oblasti špičky a paty, které chrání chodila při tvrdých soubojích. Kolíky jsou přizpůsobené především pro hru na přírodním pevném povrchu.

 

Philipp Lahm je "patronem" kopaček 11 Pro FG, které jsou vyrobené z prvotřídní kůže, díky které jsou kopačky velmi pohodlné. Kolíky zajišťují pevný záběr, při běhu i zrychlení. Jedná se především o boty, které se skvěle přizpůsobí noze, jsou ultrapohodlné a hráči tak nabízí ceněný komfort.  

 

V jakých kopačkách byste Mistrovství 2014 hráli vy? 

Zdroj: adidas.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram